%%TEST_TEST%%
Снегът вече заваля! Ако все още не сте, време е да помислите за Зимни Гуми! Намери подходящите Зимни Гуми »
Дата 2013-06-20


Bookmark and Share

LUMMA E 50 CLR – на базата на новата E-Класа W212

 

Lumma Design разкриха своя нов E 50 CLR, който е базиран на Mercedes E-Class W212.
Екстериорът включва спойлер за предната броня с интегрирани дневни светлини, агресивни странични прагове, както и спортни предни калници с отвори за въздух. Отзад пък Lumma са екипирали CLR с малък спойлер (точно над задното стъкло), нов дизайн на задната броня, както и елегантен капак/спойлер на багажника. Други екстри включват намаляване на височината на модела с 25 мм, както и 20-цолови колела Racing Edition джанти
Отвътре CLR може да се похвали с алуминиеви педали, както и с велурени постелки с бродирано Lumma лого върху тях. Опциите включват и велурена облицовка на багажника, осветени ленти на прага на вратите, както и скоростомер, разграфен до 300 км/ч.
По отношение на динамиката Lumma предлагат системата V-Max, която позволява на Е500 да произвежда мощност от 450 к.с. и въртящ момент от 550 Нм. За собствениците на дизелов E-Class тунинг студиото предлага D-Box, която увеличава показателите на съответния агрегат с до 20 %.
Други аксесоари включват и добавянето на GPM-Powermodule, който изостря чувствителността на педала за газта, както и стоманена спортна система за отработените газове.
 

Lumma Design E-Class Front View Lumma Design E-Class Rear Lumma Design E-Class Side

Lumma Design тунинг решения за Mercedes-Benz E-Class W212
Продуктите на Lumma Design в Pitlane тунинг магазин