%%TEST_TEST%%
Снегът вече заваля! Ако все още не сте, време е да помислите за Зимни Гуми! Намери подходящите Зимни Гуми »
Дата 2013-06-28


Bookmark and Share

Hamann Range Rover

 

Range Rover е на пазара от далечната 1970г. и от тогава се слави като един истински джип, който съчетава лукса с високопроходимоста.

Range Rover е автомобил който няма нужда от представяне. Изключително качество, мощ и лукс са съчетани в автомобил който се осъвършенвста вече почти 40 г. Моделът Range Rover Sport със своят компресор предлага параметри които биха задоволили и привържениците на спортни автомобили.

Естествено тези факти не са достатъчни за немския тунер Hamann Motorsport. Първоначално Hamann бе фирма тясно специализирана в модификациите за BMW. От скоро фирмата предлага тунинг елементи за по широк кръг от автомобили като Lamborghini, Ferrari, Jaguar, Aston Martin и др. като при всчиките предлата изключителни тунинг решения. Този факт не задминава и модификациите за Range Rover и Hamann предлагат изключително сполучливи пакети както за Range Rover така и за Range Rover Sport

Пълната гама от продукти включва Аеродинамични елементи, ауспучни системи, спирачни системи, окачване, модификации по двигателя, джанти и части по интериора.


Екстериорните части вклюяват: Предна броня, странични панели, заден дифузор, заден спойлер, преден капак и странични въздухоотводи..

Истинските ценители могат да изберат пакет "Conqueror" който включва пълния екстериорен пакет в комплект раздувки на калниците които не могат да се поръчват отделно.

Динамичните характеристики на автомобила се подобряват чрез чип тунинг модификации и към повишената мощност могат да се добавят по желание и спортна спирачна система, ауспучни системи и олекотени джанти.

Пълната гама от аеродинамични части за Hamann Range Rover можете да откриете ТУК!

Пълната гама от продукти на Hamann Motorsport можете да откриете  ТУК!

Hamann Range Rover Brochure