%%TEST_TEST%%
Снегът вече заваля! Ако все още не сте, време е да помислите за Зимни Гуми! Намери подходящите Зимни Гуми »
Дата 2013-06-23


Bookmark and Share

             

ABT Touareg Aerodynamic Kit 

 

С модела ABT Touareg, немският тунер изготви своят първи високопроходим автомобил. Това се случи точно две години след официалната премиера на автомобила и през този период от време, специалистите от ABT Sportsline N. 1 тунинг фирма за автомобили от VAG група работиха върху гамата от продукти. Резултатът е един изключителен SUV:

ABT Touareg и до днес доказва изключителното качество на фирмата и успеха на този модел. Колата не само че изглежда много по-добре, но и притежава по-добри динамични характеристики. Опита през годините и мотортните спортове играят важна роля в създаването на един наистина добър SUV.
 

 

 

Гамата от продукти за ABT Touareg включва: Аеродинамични елементи, чип тунинг спирачна система, окачване, ауспучна система, джанти и интериорни аксесоари.
Аеродинамичния пакет се състои от преден спойлер, предна решетка, задна престилка в комплект със задно гърне с два-двойни ауспучни накрайника, задно крило, раздувки на калниците и фланци за разширяване на предния и задния мост.

С този пакет автомобила придобива значително по-агресивена и динамично настроена стойка.
Динамичните характеристике се подобряват чрез оптимизиране на електронното управление на двигателя /чип тунинг/. При 3.0TDI двигателите мощността достига 272 кс. а при 4.2 безнин ABT предлагат компресор който вдига мощноста до 520 кс.
Специалистите от ABT също предлагат спортна спирачна система и модул за снижаване на окачването при автомобили с Adaptive air suspension. Частите в интериора включват: комплект стелки с бродирано ABT лого, стелка за багажник от три части разгъваема която се разгъва за да Ви предпази от изцапване от мръсотия, спортни педали и foot rest.
 


Можете да направите поръчката на вашият ABT Touareg ТУК!


Можете да направите поръчката на вашият ABT Touareg ТУК!