%%TEST_TEST%%
Снегът вече заваля! Ако все още не сте, време е да помислите за Зимни Гуми! Намери подходящите Зимни Гуми »

Условия!Общи Условия:

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между "Скидмарк БГ” ООД (наричан по-долу Pitlane Online Tuning Shop) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн www.pitlane-bg.com (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на Pitlane Online Tuning Shop
(с изключение на линка към настроящите "Общи условия"), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези "Общи условия"
 

Поверителност на Данните:

Личните данни, които Pitlane Online Tuning Shop получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Pitlane Online Tuning Shop гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време.

Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на Pitlane Online Tuning Shop, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.
 

Условия за Поръчка:

 

Pitlane е онлайн тунинг магазин, чрез който можете да поръчате тунинг и авто части за вашият автомобил. Разполагаме с широка гама продукти от водещи световни тунинг производители. Предлагаме ви над 15000 артикула на доказани марки от света на тунинг и авто индустрията.

Вие сте нашият приоритет и целта ни е да ви предоставим удобство, коректност и бързо обслужване.С цел да спестим вашето време за доставка, се стараем да поддържаме широка складова наличност.В случай, че желаната от вас стока не е налична в склада ни, можете да разчитате на добре изградената ни инфраструктура, която позволява доставка на дадения продукт във възможно най-кратък срок. Сроковете на доставка главно зависят от наличностите при производителя.


Чрез запитване можете да проверите по всяко време наличността на конкретна стока.
 

За продукти, които не са на разположение в склада ни и единичната им стойност надвишава 150,00лв., трябва да заплатите капаро в размер на 30% от сумата на артикула, за да бъде поръчан директно от производителя.
 

Продукти, за които сте заплатили с кредитна карта и не са налични в наш склад, се поръчват веднага от фирмата производител и тръгват към България при първа възможност.
 

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон ще получите потвърждение със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

Проблеми при поръчка:

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

  • Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък  срок.
  • Производителят е спрял производството на дадения продукт без да уведоми доставчиците си.
  • Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод.
  • Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
  • Липса на телефон за контакт с потребителя.
  • При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.
     

Плащане:

Системата на Pitlane Online Tuning Shop предлага различни алтернативи за плащане.

Можете да извършвате плащания с кредитни карти, по банков път, наложен платеж и в брой.

          

Доставка:

Доставките се извършват чрез куриерски компании, наземен карго транспорт и др. при нужда.

По Ваше желание можете да получите стоката и от наш склад.

 

Виртуален офис за Тунинг Части:

Виртуален офис за Гуми:

 

 

Контакти: